La Meuse - logo
La Meuse hondenhotel

Hotel

Hondenhotel met luxueuze kamers

Uw lievelingsdier wordt bij La Meuse Pet Hotel & Day Spa ’s nachts individueel ondergebracht in een mooie, comfortabele hotelkamer voorzien van vloerverwarming, een zachte hondenmand en een design eet- en drinkbak. Elke kamer is voorzien van een heus bed met luxe dekens en kussens. En een heerlijke snack ligt natuurlijk klaar! Overdag lopen de honden allemaal vrij rond en geniet iedereen op  zijn eigen manier!

Er wordt minimaal drie keer per dag een mooie wandeling gemaakt in de bossen van Opoeteren, ook wel “dé parel aan de kroon van het groene Maaseik” genoemd! Opoeteren is gelegen in het dal van de Oeter of Bosbeek. Op wandelafstand liggen uitgestrekte landduinen, dennenbossen en loofbossen. Een ideaal vertrekpunt voor een lange wandeling dus!

Manden met hondenspeelgoed en rustgevende achtergrondmuziek zijn uiteraard aanwezig bij La Meuse Pet Hotel & Day Spa. En wat dacht u van een home-made “goede-nacht-koekje”?! Vakantie moet vooral ontspannend werken!

DIERENARTS

La Meuse Pet Hotel & Day Spa werkt nauw samen met een zeer betrokken dierenarts. De dierenarts brengt regelmatig een bezoek aan ons hondenhotel. Bij de minste twijfel over de gezondheid van uw huisdier wordt deze erbij geroepen. De gezondheid van uw huisdier staat bij ons voorop!