La Meuse - logo
la meuse hondenhotel

Tarieven

VOORWAARDEN LA MEUSE PET HOTEL & DAY SPA

Uw hond dient gevaccineerd te zijn volgens de wettelijke voorschriften. Deze vaccinaties dienen niet te verlopen kort voor of tijdens het verblijf van uw hond bij La Meuse Pet Hotel & Day Spa. Verplichte vaccinaties zijn; de ziekte van Carré, parvovirose , hepatitis contagiosa canis, bordetellose en influenza (kennelhoest).

Uw hond dient behandeld te zijn tegen vlooien en teken (Frontline, Advantix of een vergelijkbaar product). Indien dit niet het geval is zal La Meuse Pet Hotel & Day Spa de hond behandelen. Kosten voor deze behandeling worden doorberekend. Vlooienhalsband is i.v.m de veiligheid van uw huisdier niet toegestaan.

Het inentingsboekje blijft gedurende het verblijf van uw huisdier bij La Meuse Pet Hotel & Day Spa.

Om de rust van de andere gasten te kunnen garanderen worden er geen loopse teven en ongecastreerde reuen  toegelaten tot La Meuse Pet Hotel & Day Spa. Indien u toch wenst uw teef bij ons te laten verblijven, kunt u overwegen om uw hond de prikpil te laten geven door uw dierenarts.

La Meuse Pet Hotel & Day Spa heeft bij de reservering het recht om een huisdier te weigeren. Dit bijvoorbeeld op grond van agressie tegen mensen en/of dieren of indien uw hond niet zindelijk is.

Wij werken samen met een zeer betrokken dierenarts. Bij de minste twijfelen over de gezondheid van uw huisdier wordt deze erbij geroepen. Eventuele kosten van de dierenarts zijn ten laste van de eigenaar.

Uw huisdier wordt individueel ondergebracht in zijn hotelkamer. Indien dit gewenst is kunnen er 2 honden uit een zelfde gezin samen worden gehuisvest.

Uw huisdier wordt minimaal 2x per dag voorzien van een gezonde en voedzame maaltijd. Meerdere voedertijdstippen zijn bespreekbaar. En tussendoor worden er kwalitatief hoogwaardige snacks aangeboden.

Voor elk verblijf dient de hondenbezitter te reserveren, dit kan schriftelijk via mail; info@la-meuse.be.

Binnen 10 kalenderdagen na de reservatie dient 50% te worden aanbetaald (opgelet; de dag van aankomst en vertrekt wordt beschouwd als een volledige dag). Gebeurt de reservatie binnen minder dan 10 kalenderdagen voor de reservatie dan dient de aanbetaling onmiddellijk te gebeuren. Aanbetaling dient te gebeuren op rekeningnummer BE 39 3631 3017 1919, BIC BBRUBEBB t.n.v La Meuse Pet Hotel & Day Spa o.v.v. uw naam en de naam van uw huisdier. Bij de aanvang van de verblijfsperiode dient het volledige bedrag te zijn overgemaakt.

Bij annulering van de reservatie 30 dagen of meer voor het voorziene begin van het verblijf wordt de aanbetaling teruggestort met inhouding van 35,- euro administratiekosten. In het andere geval wordt de aanbetaling niet teruggestort.

Brengen en ophalen dient te gebeuren in overleg.

 

TARIEVEN LA MEUSE PET HOTEL & DAY SPA

De prijs voor een verblijf bij La Meuse Pet Hotel & Day Spa bedraagt 42,- euro per hond, per dag.

(Opgelet; dag van aankomst en vertrek wordt beschouwd als een volledige dag).

 

TARIEVEN WELLNESS & TRIMSALON

Op aanvraag.