La Meuse - logo
trimsalon la meuse

Trimsalon

Trimsalon VOOR HONDEN

trimsalonEen bezoek aan het trimsalon van La Meuse Pet Hotel & Day Spa mag zeker niet ontbreken tijdens de vakantie. Uiteraard zijn ook niet hotelgasten welkom! Voor elke hond bestaat er een Rasspecifieke Behandeling en/of een heus Wellness Arrangement. Nagels knippen, oren reinigen, tandenpoetsen, het hoort allemaal standaard bij iedere behandeling.

We werken met de beste producten en de nieuwste apparatuur. We hechten veel waarde aan een stressvrije behandeling, in een rustige omgeving. Het inlevingsvermogen van de behandelaar is hierbij erg belangrijk. Er worden dan ook geregeld pauzes ingelast zodat het voor uw lievelingsdier ook echt een prettige wellness ervaring wordt. Uw lievelingsdier is bij ons in goede handen!

Specialisatie

We zijn gespecialiseerd in langharige honden! Wij werken met de beste verzorgingsproducten die momenteel op de markt zijn. Met de Spa serie van Pet Esthé kunnen we een standaard behandeling verder uitbreiden. We kunnen de vacht optimaal verzorgen met bijvoorbeeld een Japanse modderpakking! Aarzel niet om hierover contact met ons op te nemen! U zult verstelt staan van het resultaat! Gegarandeerd voor langere tijd klitvrij!