La Meuse - logo
wellness la meuse

Wellness

INFRAROODCABINE

infraroodcabineWellness is niet alleen heerlijk voor mensen, ook honden genieten hiervan. Wat dacht u van een behandeling in onze infraroodcabine. Een weldaad voor de spieren en gewrichten bij een aangename warme temperatuur. Vooral oudere honden hebben hier baat bij

AROMATHERAPIE

10387605_1476248115986507_4856338240521347780_nHet Aromatherapie bubbelbad ontspant uw huisdier, dat wordt ondergedompeld in een mengeling van een mineraalrijk badzout en een voedende olie. U kunt kiezen uit 6 aromatische geuren; Kamille, Roos, Lavendel, Pepermunt & Rozemarijn, Coconut & Vanille en Muskus Mallow.

JAPANSE MODDERPAKKING

De Japanse modderpakking, met modder, rijk aan mineralen en aangevuld met zeewierextracten. De modder wordt ingemasseerd waarna uw huisdier in warme handdoeken wordt gewikkeld. Na het uitspoelen van de pakking worden de afvalstoffen uit de huid mee verwijderd. De modder bevordert een gezonde huid en een zijdezachte, glanzende vacht.

NATUURLIJKE EN VEILIGE PRODUCTEN

La Meuse Pet Hotel & Day Spa hecht veel belang aan het gebruik van natuurlijke en veilige producten. Producten met bestanddelen die van oudsher gebruikt worden en waarvan de doeltreffendheid reeds lang bewezen is. De werkzame stoffen in de producten zijn niet van dierlijke afkomst en zijn ook niet op dieren getest. Het betreft stoffen van plantaardige oorsprong die allemaal snel biologisch afbreekbaar zijn en hierdoor geen enkele schade aan het milieu toebrengen. Dier- en milieuvriendelijk dus!